ZLM als tussenpersoon

Wilt u een verzekering afsluiten die u niet vindt in het overzicht van onze ZLM verzekeringen? Dan helpt ons team Bemiddeling u. Wij gaan voor u als tussenpersoon aan de slag. En zoeken samen met u naar een passende oplossing bij een andere verzekeraar. Denk aan een bootverzekering of een uitvaartverzekering. En bent u ondernemer? Dan verzorgen wij graag uw zakelijke verzekeringen.

Wilt u een andere verzekering?

Bijvoorbeeld een van de onderstaande verzekeringen:

Of wilt u een verzekering afsluiten die niet in de lijst voorkomt? Wij gaan graag voor u aan de slag. Bel ons voor meer informatie of een offerte op 0113 – 238 840.

Bent u ondernemer en wilt u een andere verzekering?

Ook voor uw zakelijke verzekeringen bent u bij ons aan het juiste adres. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering, bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering of een verzekering voor uw bedrijfsgebouw of –inventaris. Bel ons voor meer informatie of een offerte op 0113 – 238 840.

Hoe werkt ZLM Bemiddeling?

Vraagt u ons om advies over verzekeringen? Dan maken wij een inventarisatie van uw wensen, persoonlijke omstandigheden en de risico’s waarmee u te maken heeft. Wij adviseren u welke verzekeringen hierbij het best aansluiten. En begeleiden de contacten tussen u en de verzekeraar(s) waar wij de verzekering(en) voor u afsluiten. Lees hierover meer in de dienstenwijzer.

Welke kosten rekent ZLM Bemiddeling?

Onze inkomsten bestaan meestal uit een vergoeding die wij van de verzekeraar ontvangen. Deze vergoeding noemen wij provisie. Voor een aantal verzekeringen is provisie niet toegestaan. Dan brengen wij kosten in rekening. Vooraf informeren wij u over de hoogte van de kosten. Lees ook de Vergelijkingskaart.