Meer verzekeringen? Ontvang 8% pakketkorting

Onze verzekeringen zijn onderverdeeld in drie rubrieken: Vervoer, Wonen en Overig. Heeft u 3 verzekeringen uit twee verschillende rubrieken, waarvan minimaal 1 verzekering uit de rubriek Wonen? Dan krijgt u 8% pakketkorting over de premie (inclusief assurantiebelasting) van al uw verzekeringen uit deze rubrieken. Voldoet u op 1 juni aan de voorwaarden voor pakketkorting? Dan ontvangt u half juni het kortingsbedrag.

Op welke verzekeringen ontvangt u pakketkorting?

Op alle ZLM-verzekeringen uit de rubrieken Vervoer, Wonen en Overig. De pakketkorting geldt niet voor verzekeringen die u via ZLM Bemiddeling afsluit.

Wie krijgt pakketkorting?

Wij bekijken per adres wie recht heeft op pakketkorting. Een adres is de combinatie van postcode en huisnummer. Heeft u zelf maar 1 of 2 verzekeringen? Dan krijgt u toch pakketkorting als u met gezinsleden of huisgenoten samen minimaal 3 verzekeringen heeft. Van alle verzekeringen op het adres moet er minimaal 1 uit de rubriek Wonen komen. Iedere klant ontvangt de pakketkorting op zijn of haar eigen rekening.

Wanneer ontvangt u de pakketkorting?

In de tweede helft van juni. Op 1 juni kijken wij wie er recht heeft op de pakketkorting. Alle verzekeringen die u dan heeft, tellen mee. Voor verzekeringen die u na 1 juni afsluit, ontvangt u nog geen pakketkorting. Wij verrekenen de pakketkorting niet in uw premie.